preloader
Topla juha od buče
ALTERNATIVNI
PREGLED

Topla juha od buče

autor: Ivana Kosanović

Sastojci ZA 4 OSOBE


povrće/juha
250 g
buča
2 žlice
maslinovog ulja
1
bijeli dio poriluka
6 žlica
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
prstohvat
mljevenog muškatnog oraščića

Priprema

1.
Na maslinovom ulju izdinstati bijeli dio malog poriluka.
2.
Dodati prethodno pečenu buču izrezanu na kockice od 1 cm. Popržiti kratko te potom dodati 1 litru vode.
3.
Kuhati poklopljeno 10 minuta, te sve izmiksati štapnim mikserom u gustu kremastu juhu.
4.
Dodati vrhnje za kuhanje i muškatni oraščić na kraju.

DUKAT BRZO & FINO

Topla juha od buče

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

povrće/juha

Naziv Količina
buča 250 g
maslinovog ulja 2 žlice
bijeli dio poriluka 1
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje 6 žlica
mljevenog muškatnog oraščića prstohvat

PRIPREMA:

  1. Na maslinovom ulju izdinstati bijeli dio malog poriluka.
  2. Dodati prethodno pečenu buču izrezanu na kockice od 1 cm. Popržiti kratko te potom dodati 1 litru vode.
  3. Kuhati poklopljeno 10 minuta, te sve izmiksati štapnim mikserom u gustu kremastu juhu.
  4. Dodati vrhnje za kuhanje i muškatni oraščić na kraju.