preloader
Šparoge u ogrtaču
ALTERNATIVNI
PREGLED

Šparoge u ogrtaču

autor: marija štrkalj

Sastojci ZA 4 OSOBE


sastojci za najfinije grickalice
10 feta
pršuta
20 kom
šparoga

Priprema

1.

Šparoge očistite, skuhajte i ohladite. Šparoge će biti lijepo zelene, ako ih prokuhane odmah uronite u hladnu vodu ili ih prelijete njome.

2.

Ohlađene šparoge omotajte pršutom, a ako su dugačke fete, prepolovite ih . Šparoge se mogu zapeći i na roštilju ako imate više vremena - ja nisam ovaj put.

3.

Poslužite ih kao predjelo, mali slatki zalogajčić, prilog... kako god želite i uživajte u čaroliji okusa sa samo dva sastojka . Fino pašu i uz rikolu, začinjenu maslinovim uljem i acetom balsamicom. 

DUKAT BRZO & FINO

Šparoge u ogrtaču

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

sastojci za najfinije grickalice

Naziv Količina
pršuta 10 feta
šparoga 20 kom

PRIPREMA:

  1. Šparoge očistite, skuhajte i ohladite. Šparoge će biti lijepo zelene, ako ih prokuhane odmah uronite u hladnu vodu ili ih prelijete njome.

  2. Ohlađene šparoge omotajte pršutom, a ako su dugačke fete, prepolovite ih . Šparoge se mogu zapeći i na roštilju ako imate više vremena - ja nisam ovaj put.

  3. Poslužite ih kao predjelo, mali slatki zalogajčić, prilog... kako god želite i uživajte u čaroliji okusa sa samo dva sastojka . Fino pašu i uz rikolu, začinjenu maslinovim uljem i acetom balsamicom.