preloader
Sladoled od bresaka
ALTERNATIVNI
PREGLED

Sladoled od bresaka

autor: Brzo & Fino

Sastojci ZA 6 OSOBA


Sastojci
4
zrele breskve
pola šalice
voćnog šećera
400 g (2 čašice)
Brzo & Fino kiselog vrhnja
pola
limuna

Priprema

1.

Pripremite sve sastojke i operite breskve.

Sladoled od bresaka
2.

Breskvama odstranite koštice, narežite ih na kockice, prelijte sokom od pola limuna i miksajte u blenderu.

Sladoled od bresaka
3.

U blender ubacite vrhnje i šećer pa miksajte dok se svi sastojci ne pomiješaju.

Sladoled od bresaka
4.

Izlijte smjesu u kalup i zamrznite na 3-5 sati, ovisno o jačini zamrzivača.

Sladoled od bresaka
5.

Kad je smrznuta, smjesu razlomite vilicom i prebacite u blender. 

Sladoled od bresaka
6.

Miksajte sve dok ne dobijete ujednačenu i glatku smjesu.

Sladoled od bresaka
7.

Kremastu smjesu izlijte u kalup i zamrznite na nekoliko sati.

Sladoled od bresaka
8.

Sladoled služite u zdjelici s listićem svježe mente ili u kornetu. Čuvajte do 5 dana u zamrzivaču.

Sladoled od bresaka

DUKAT BRZO & FINO

Sladoled od bresaka

ZA 6 OSOBA

SASTOJCI:

Sastojci

Naziv Količina
zrele breskve 4
voćnog šećera pola šalice
Brzo & Fino kiselog vrhnja 400 g (2 čašice)
limuna pola

PRIPREMA:

  1. Pripremite sve sastojke i operite breskve.

  2. Breskvama odstranite koštice, narežite ih na kockice, prelijte sokom od pola limuna i miksajte u blenderu.

  3. U blender ubacite vrhnje i šećer pa miksajte dok se svi sastojci ne pomiješaju.

  4. Izlijte smjesu u kalup i zamrznite na 3-5 sati, ovisno o jačini zamrzivača.

  5. Kad je smrznuta, smjesu razlomite vilicom i prebacite u blender. 

  6. Miksajte sve dok ne dobijete ujednačenu i glatku smjesu.

  7. Kremastu smjesu izlijte u kalup i zamrznite na nekoliko sati.

  8. Sladoled služite u zdjelici s listićem svježe mente ili u kornetu. Čuvajte do 5 dana u zamrzivaču.