preloader
Rižoto s gamberima
ALTERNATIVNI
PREGLED

Rižoto s gamberima

autor: Zora Matika

Sastojci ZA 4 OSOBE


Za glavno jelo
1 glavica
luka
200 g
riže
300 g
gambera
500 ml
vode ili temeljca
2 šake
špinata

Priprema

1.
Na maslinovom ulju dinstati luk.
2.
Dodati špinat i ostaviti 10-ak minuta pa dodati rižu, kratko popržiti i dodati gambere.
3.
Zaliti vodom ili temeljcem te kuhati na laganoj vatri uz povremeno miješanje i podlijevanje

DUKAT BRZO & FINO

Rižoto s gamberima

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

Za glavno jelo

Naziv Količina
luka 1 glavica
riže 200 g
gambera 300 g
vode ili temeljca 500 ml
špinata 2 šake

PRIPREMA:

  1. Na maslinovom ulju dinstati luk.
  2. Dodati špinat i ostaviti 10-ak minuta pa dodati rižu, kratko popržiti i dodati gambere.
  3. Zaliti vodom ili temeljcem te kuhati na laganoj vatri uz povremeno miješanje i podlijevanje