preloader
Proljetni topli sendviči
ALTERNATIVNI
PREGLED

Proljetni topli sendviči

autor: Slavica Grgić

Sastojci ZA 4 OSOBE


Za sendviče:
2
jaja
2
mlada luka
120 g
polutvrdog sira po izboru (gauda, emmentaler...)
200 g
Brzo & Fino milerama
8 tanjih kriški
kruha
prstohvat
soli i papra
žličica
mažurana
žličica
bosiljka

Priprema

1.

Pripremite sve potrebne sastojke. Nasjeckajte mladi luk i sir. Kruh poslažite na papir za pečenje. 

Proljetni topli sendviči
2.

Od sastojaka umutite smjesu i žlicom ju stavite na kruh u posudi za pečenje. Pecite 15-ak minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

DUKAT BRZO & FINO

Proljetni topli sendviči

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

Za sendviče:

Naziv Količina
jaja 2
mlada luka 2
polutvrdog sira po izboru (gauda, emmentaler...) 120 g
Brzo & Fino milerama 200 g
kruha 8 tanjih kriški
soli i papra prstohvat
mažurana žličica
bosiljka žličica

PRIPREMA:

  1. Pripremite sve potrebne sastojke. Nasjeckajte mladi luk i sir. Kruh poslažite na papir za pečenje. 

  2. Od sastojaka umutite smjesu i žlicom ju stavite na kruh u posudi za pečenje. Pecite 15-ak minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!