preloader
Polpete od tunjevine i špinata
ALTERNATIVNI
PREGLED

Polpete od tunjevine i špinata

autor: Maja Vitez

Sastojci ZA 2 OSOBE


Za polpete
1
jaje
250 g
mladog špinata
1
tunjevina (komadi) u konzervi
200 g
zobenih pahuljica
1
crveni luk

Priprema

1.

Luk i špinat sitno nasjeckati i dobro izmiješati sa svim ostalim navedenim sastojcima. Po želji dodati malo soli i papra.

Polpete od tunjevine i špinata
2.

Od dobivene smjese rukama oblikovati male polpete i peći ih u ulju sa svake strane dok ne porumene. Nakon pečenja staviti na kuhinjski ubrus da upije višak masnoće.

DUKAT BRZO & FINO

Polpete od tunjevine i špinata

ZA 2 OSOBE

SASTOJCI:

Za polpete

Naziv Količina
jaje 1
mladog špinata 250 g
tunjevina (komadi) u konzervi 1
zobenih pahuljica 200 g
crveni luk 1

PRIPREMA:

  1. Luk i špinat sitno nasjeckati i dobro izmiješati sa svim ostalim navedenim sastojcima. Po želji dodati malo soli i papra.

  2. Od dobivene smjese rukama oblikovati male polpete i peći ih u ulju sa svake strane dok ne porumene. Nakon pečenja staviti na kuhinjski ubrus da upije višak masnoće.