preloader
Pileća  prsa  u umaku s rezancima
ALTERNATIVNI
PREGLED

Pileća prsa u umaku s rezancima

autor: marija galijot

Sastojci ZA 4 OSOBE


Sastojci
1
1/2 Brzo & Fino vrhnje za kuhanje
400 g
širokih rezanaca
400 g
pilećih prsa

Priprema

1.

Pileća prsa izrežite na kockice i dodajte vegetu te ostavite oko 20 minuta. Na malo ulja lagano ispržite meso te kad omekša dodajte 0.5 l vrhnja za kuhanje i kuhajte lagano oko 10 minuta.

2.

Kad je kuhano, a umak gušći, dodajte sitno nasjecakni peršin. Skuhajte široke rezance (400 g) u slanoj vodi i procjedite. Dodajte rezance u gotovi umak i dobro promiješajte. Možete dodati i 1 veliku žlicu parmezana. Po potrebi jos dodatno posolite. Dobar tek!

DUKAT BRZO & FINO

Pileća prsa u umaku s rezancima

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

Sastojci

Naziv Količina
1/2 Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 1
širokih rezanaca 400 g
pilećih prsa 400 g

PRIPREMA:

  1. Pileća prsa izrežite na kockice i dodajte vegetu te ostavite oko 20 minuta. Na malo ulja lagano ispržite meso te kad omekša dodajte 0.5 l vrhnja za kuhanje i kuhajte lagano oko 10 minuta.

  2. Kad je kuhano, a umak gušći, dodajte sitno nasjecakni peršin. Skuhajte široke rezance (400 g) u slanoj vodi i procjedite. Dodajte rezance u gotovi umak i dobro promiješajte. Možete dodati i 1 veliku žlicu parmezana. Po potrebi jos dodatno posolite. Dobar tek!