preloader
Orašasta tjestenina
ALTERNATIVNI
PREGLED

Orašasta tjestenina

autor: Sandra Rončević

Sastojci ZA 2 OSOBE


Sastojci
200 g
Brzo & Fino kiselog vrhnja s 12 % mm
70 g
Galbani gorgonzole
250 g
tjestenine (penne)
20 g
oraha
nekoliko listova
svježeg bosiljka

Priprema

1.

Pripremite sve sastojke.

Orašasta tjestenina
2.

Usitnjenu gorgonzolu mikserom pomiješajte s Brzo & Fino kiselim vrhnjem i zagrijte na laganoj vatri.

Orašasta tjestenina
3.

Kuhajte nekoliko minuta, pred kraj dodajte nasjeckane orahe.

Orašasta tjestenina
4.

Tjesteninu skuhajte prema uputi s pakiranja.

Orašasta tjestenina
5.

Prelijte tjesteninu, a prije serviranja ukrasite svježim bosiljkom. U slast!

Orašasta tjestenina

DUKAT BRZO & FINO

Orašasta tjestenina

ZA 2 OSOBE

SASTOJCI:

Sastojci

Naziv Količina
Brzo & Fino kiselog vrhnja s 12 % mm 200 g
Galbani gorgonzole 70 g
tjestenine (penne) 250 g
oraha 20 g
svježeg bosiljka nekoliko listova

PRIPREMA:

  1. Pripremite sve sastojke.

  2. Usitnjenu gorgonzolu mikserom pomiješajte s Brzo & Fino kiselim vrhnjem i zagrijte na laganoj vatri.

  3. Kuhajte nekoliko minuta, pred kraj dodajte nasjeckane orahe.

  4. Tjesteninu skuhajte prema uputi s pakiranja.

  5. Prelijte tjesteninu, a prije serviranja ukrasite svježim bosiljkom. U slast!