preloader
Omlet od tunjevine
ALTERNATIVNI
PREGLED

Omlet od tunjevine

autor: Branka Kulaš

Sastojci ZA 3 OSOBE


Za omlet
5
jaja
1 češanj
češnjaka
1 žlica
vegete
za nadjev
150 grama
tune iz konzerve
1
mladi luk
1 mala vezica
peršina

Priprema

1.

Posebno izradite žumanjke sa vegetom i usitnjenim češnjem češnjaka. Dodajte istučeni snijeg od bjelanjka i izmiješajte smjesu. U četvrtastu tavu (20-25 cm) stavite ulja i ispecite omlet, koji mora ostati mekan.

2.

Tunu ocijedite, usitnite mikserom, popaprite i stavite sitno izrezani mladi luk i sitno izrezan peršin. Sve dobro promiješajte.

3.
Omlet namažite nadjevom od tune i polako zavijte uz pomoć folije. Zamotajte u foliju i ostavite u hladnjaku da se ohladi.

DUKAT BRZO & FINO

Omlet od tunjevine

ZA 3 OSOBE

SASTOJCI:

Za omlet

Naziv Količina
jaja 5
češnjaka 1 češanj
vegete 1 žlica

za nadjev

Naziv Količina
tune iz konzerve 150 grama
mladi luk 1
peršina 1 mala vezica

PRIPREMA:

  1. Posebno izradite žumanjke sa vegetom i usitnjenim češnjem češnjaka. Dodajte istučeni snijeg od bjelanjka i izmiješajte smjesu. U četvrtastu tavu (20-25 cm) stavite ulja i ispecite omlet, koji mora ostati mekan.

  2. Tunu ocijedite, usitnite mikserom, popaprite i stavite sitno izrezani mladi luk i sitno izrezan peršin. Sve dobro promiješajte.

  3. Omlet namažite nadjevom od tune i polako zavijte uz pomoć folije. Zamotajte u foliju i ostavite u hladnjaku da se ohladi.