preloader
Neobična tjestenina
ALTERNATIVNI
PREGLED

Neobična tjestenina

autor: Marina Martinac

Sastojci ZA 2 OSOBE


Za salatu:
150 g
tjestenine
100 g
sir trapist (ili bilo koji po želji, može i mozzarella)
20 g
bučinih koštica
1
Brzo & Fino kiselo vrhnje
100 g
zelene salate ili rukole
Začini:
po ukusu
sol, papar, svježi vlasac, bučino ulje

Priprema

1.
Skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju. Ohladite i stavite u zdjelu.
2.
Operite i dobro ocijedite zelenu salatu te je narežite na manje komadiće. Narežite sir na kockice. Dodajte u zdjelu sa tjesteninom. Pospite sa bučinim košticama, začinite začinima i bučinim uljem.
3.
Na kraju sve povežite kiselim vrhnjem i poslužite kao laganu večeru. Dobar tek.

DUKAT BRZO & FINO

Neobična tjestenina

ZA 2 OSOBE

SASTOJCI:

Za salatu:

Naziv Količina
tjestenine 150 g
sir trapist (ili bilo koji po želji, može i mozzarella) 100 g
bučinih koštica 20 g
Brzo & Fino kiselo vrhnje 1
zelene salate ili rukole 100 g

Začini:

Naziv Količina
sol, papar, svježi vlasac, bučino ulje po ukusu

PRIPREMA:

  1. Skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju. Ohladite i stavite u zdjelu.
  2. Operite i dobro ocijedite zelenu salatu te je narežite na manje komadiće. Narežite sir na kockice. Dodajte u zdjelu sa tjesteninom. Pospite sa bučinim košticama, začinite začinima i bučinim uljem.
  3. Na kraju sve povežite kiselim vrhnjem i poslužite kao laganu večeru. Dobar tek.