preloader
Kopun u umaku od rajčice i crnog vina
ALTERNATIVNI
PREGLED

Kopun u umaku od rajčice i crnog vina

autor: SANJA KOZLOVIĆ

Sastojci ZA 4 OSOBE


priprema
2 kg
kopuna
1.5 dl
crnog vina
5 dag
pirea od rajčice
10 dag
svježih vrganja
15 dag
suhe slanine

Priprema

1.

Kopuna razrežite na komade te ga pirjajte na ulju uz slaninu i vrganje.

2.

Kada se malo poprži dodajte pire od rajčice i crno vino, podlijte sa malo vode. Posolite i popaprite! Pirjajte dok ne omekša... servirajte po želji!

DUKAT BRZO & FINO

Kopun u umaku od rajčice i crnog vina

ZA 4 OSOBE

SASTOJCI:

priprema

Naziv Količina
kopuna 2 kg
crnog vina 1.5 dl
pirea od rajčice 5 dag
svježih vrganja 10 dag
suhe slanine 15 dag

PRIPREMA:

  1. Kopuna razrežite na komade te ga pirjajte na ulju uz slaninu i vrganje.

  2. Kada se malo poprži dodajte pire od rajčice i crno vino, podlijte sa malo vode. Posolite i popaprite! Pirjajte dok ne omekša... servirajte po želji!