preloader
Kiseli kupus iz tave
ALTERNATIVNI
PREGLED

Kiseli kupus iz tave

autor: Jagoda Nikolić

Sastojci ZA 2 OSOBE


Povrće
500 g
kiselog zelja
250 g (4 fete)
dimljenog karea
500 g (7 srednjih)
krumpira
2 dcl
suncokretovog ulja
svega po malo
začini po želji (sol, papar, češnjak u prahu, bosiljak)
jedna feta
pancete

Priprema

1.

U ugrijanoj tavi staviti ulje i na lagano prepržiti krumpire (svaki prepolovit po dužini i širini). Kada su gotovi izvaditi ih i staviti na kuhinjski papir da se ocijedi ulje. Posoliti. Izliti malo ulja i stavit jednu fetu izrezane pancete, oprano kiselo zelje, neka se lagano dinsta. Zatim staviti fete dimljenog karea i začine (papar, bosiljak, češnjak u prahu), dodati dimljeni kare i kada je kare malo dobio boju, to je gotovo. Servirati.

DUKAT BRZO & FINO

Kiseli kupus iz tave

ZA 2 OSOBE

SASTOJCI:

Povrće

Naziv Količina
kiselog zelja 500 g
dimljenog karea 250 g (4 fete)
krumpira 500 g (7 srednjih)
suncokretovog ulja 2 dcl
začini po želji (sol, papar, češnjak u prahu, bosiljak) svega po malo
pancete jedna feta

PRIPREMA:

  1. U ugrijanoj tavi staviti ulje i na lagano prepržiti krumpire (svaki prepolovit po dužini i širini). Kada su gotovi izvaditi ih i staviti na kuhinjski papir da se ocijedi ulje. Posoliti. Izliti malo ulja i stavit jednu fetu izrezane pancete, oprano kiselo zelje, neka se lagano dinsta. Zatim staviti fete dimljenog karea i začine (papar, bosiljak, češnjak u prahu), dodati dimljeni kare i kada je kare malo dobio boju, to je gotovo. Servirati.